Effectiever lesgeven (met minder inspanning)

Afgelopen november was één van mijn deelnemers kwaad aan het einde van de workshop Concentratie en Snellezen. Niet op mij gelukkig. Ze had haar leessnelheid verdubbeld. Ze was kwaad dat ze het NU pas had geleerd. Waarom heb ik dit niet geleerd in het voorgezet onderwijs? Had me zóveel gescheeld!

Ik ben het met haar eens. Ze is niet de enige met deze reactie namelijk. Ik weet echter ook dat docenten zich afvragen hoe ze dat dan moeten inpassen in hun drukke programma. Het blijkt  echter dat breinvriendelijke leertechnieken jou en je leerlingen tijd bespaart en hogere resultaten oplevert. Ook ervaren hoe dat werkt? Schrijf je dan in voor de Braintraining voor Onderwijs! in 3 korte modules van 3 uur leer je hoe je deze slimme technieken kunt toepassen voor jezelf, je lesorganisatie én je leerlingen!

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor de agenda