Testimonials

Als congresontwikkelaar van Medilex Onderwijs werk ik geregeld samen met Peter la Roi. Peter is een prettige persoon om mee samen te werken. Hij heeft veel kennis van zaken, is gepassioneerd over zijn vak en heeft een rustige persoonlijkheid. Zijn bijdragen aan onze congressen zijn duidelijk, toegankelijk en enthousiast gebracht. Zijn lezingen bevatten een mooie combinatie van theorie en praktijk waardoor de informatie direct toepasbaar is. Doordat hij zelf ook nog voor de klas staat, kan hij veel uit eigen ervaring spreken en recente praktijkvoorbeelden gebruiken. Dit maakt zijn lezing voor onze deelnemers waardevol en herkenbaar.

– Suzanne Agterberg, Congresontwikkelaar Medilex Onderwijs.

Dank je wel voor je workshop Snellezen. Ik vond het razend interessant en ik heb vol enthousiasme vandaag over de cursus verteld aan anderen. Je brengt het fijn, rustig en daardoor ook begrijpbaar. Het is zeker toepasbaar voor mij. Alleen is het nu de kunst van oefenen en bijhouden;-)

–   Robbert Kramer, eigenaar RKInterieurs –

“Peter is een trainer die op zijn eigen directe wijze een hele leuke en informatieve invulling geeft aan zijn trainingen. Je komt bijzondere dingen te weten, die zo simpel en zo logisch lijken. Ons brein zit vol geheimen en Peter kan je op weg helpen om het iets slimmer te gebruiken! ”

– Arnold Bouman, STORM Financial Recruitment –


Peter heb ik leren kennen als trainer bij BrainStudio. Ik heb echt genoten van deze training en van de wijze waarop Peter deze gegeven heeft. Veel eye-openers, voorbeelden en praktische tips. Peter is echt “brain minded” hij verbaast je keer op keer met (heel veel) parate kennis. Kortom een echte aanrader voor een ieder die wil mindmappen en zijn leessnelheid flink wil verhogen

– Haico Eggengoor, Co-founder Suits and ties | Sr. JV-Manager | Schoonmaakspecialist | Hago Zorg | Vebego | Martini ziekenhuis | UMCG –


Peter heeft voor Stimuland een zeer interessante braintraining verzorgd. Collega’s passen bijvoorbeeld mindmapping op geheel eigen wijze toe bij bijvoorbeeld projectontwerp of het voorbereiden van een bijeenkomst of een speech. Peter is ons een prettig, inspirerende en professionele coach gebleken, punctueel met een goede kennis van zaken.

– Bart Jaspers-Faijer, wethouder Staphorst, directeur Stimuland


‘Ik heb veel gehad aan de tips die ik heb gekregen. Vooral de tips over sneller lezen hebben mij erg geholpen met toetsen uit de SE-week. Voor Nederlands waar ik normaal een dikke onvoldoende voor haalde heb ik door deze tips gewoon een 8,5 gehaald!
Bedankt voor de leerzame dag!’

-Groetjes, Sarie Sijm  16 jaar – Harderwijk


‘Dank je wel voor de fantastische ‘Leer als een speer’ training. Martijn is super enthousiast. We hebben de volgende dag de hele dag mindmaps gemaakt, ik ook weer voor de studie die ik aan het doen ben. Grappig, want op onze dochter na (en zij wil graag wat later ook), hebben wij nu allemaal een training gehad en wij vinden het één van de beste dingen die je in het leven kunt leren.’

-Yvette Visser (ouder van Martijn)- Putten


Knap hoe je jongens van 17 jaar weet te boeien. Bart en Rens kwamen met enthousiaste verhalen thuis en vertelden dat de dag omgevlogen was. Ook niet onbelangrijk voor ze …  het aangename gezelschap van jou en de mede-cursisten en de verzorging van de inwendige mens. Niets dan lof daarover. We zijn benieuwd naar de toepassing van het geleerde door de mannen. Voor hen was het in ieder geval nu al een welbestede dag.

-Mariëtte(ouder van Rens en Bart)- Almere