Kantoor/trainingsruimte BrainSense

Kantoor BrainSense 3BrainSense heeft een eigen trainings/vergaderruimte waar plaats is voor trainingen/vergaderingen tot 10 personen.
Het betreft een ruimte van 36 m2 op de 8e verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw City-Post. Met fantastisch uitzicht over stationsgebied en de Zwolse binnenstad. Het kantoor ligt op loopafstand (3 min) van station Zwolle. Goede bereikbaarheid vanaf A28. Parkeren op eigen terrein is gratis.

Huren
Het is ook mogelijk om deze ruimte per dagdeel te huren voor eigen workshops, vergaderingen, coachingsgesprekken etc. Verschillende tafelopstellingen mogelijk. Op donderdag en vrijdag zijn hier de meeste mogelijkheden voor. Daarbuiten zijn er echter ook mogelijkheden, afhankelijk van ruimte in de BrainSense-agenda.

Kosten
Kosten hiervoor bedragen €65,- per dagdeel, €120 per twee dagdelen. Dit is inclusief gebruik van koffiezetapparaat, waterkoker, serviesgoed, thermoskannen e.d. Verbruikskosten koffie, thee e.d. zijn €5,- per persoon.(onbeperkt) Gebruik van WiFi is gratis.

Extra
Gebruik van beamer, flipover is mogelijk.
Kosten beamer: €10,- p.dd
Kosten flipover, incl. stiften en max. 10 vel: €7,50
Het verzorgen van een lunch op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Bel of mail voor meer informatie.

Interesse?
Neem contact op via contactformulier. Vermeld in onderwerp: huur kantoorruimte.
Of bel: 06-18481341.

Kantoor BrainSenseTestimonials:

Heerlijke ruimte om te werken! Prima vergaderdag gehad met de collega’s van Sinncollectief. Mooie locatie, centraal gelegen. Goed verzorgd. Aanrader!

Johan van der Zee, Sinncollectief. (sinncollectief.nl)

Kantoor BrainSense 3…………………………………………….

Hier is het goed toeven! Licht en ruim vertrek, dat ik graag gebruik voor individuele coachgesprekken. Mijn coachees voelen zich snel op hun gemak, door de informele sfeer van het pand en de complete en sfeervolle inrichting van de ruimte. Goed verzorgd, met prachtig uitzicht over Zwolle. 

Nicolien Verrips, coach en trainer (nicolienverripscoaching.nl)