Over mij

Mijn naam is Peter la Roi. Ik ben van nature zeer nieuwsgierig. Ik wil weten hoe iets werkt, en vooral, hoe iets beter werkt.
Al tijdens mijn studie aan de lerarenopleiding was ik al geboeid door de werking van ons brein. Hoe kan het dat de één moeiteloos leert en het voor een ander een enorme klus is. Ik verdiepte mij in het onderwerp en volgde diverse trainingen over de werking van ons brein o.a. bij Jan-Willem van den Brandhof van BrainStudio, bij wie ik 5 jaar als trainer heb gewerkt.
Sinds 2009 verzorg ik trainingen in breinvriendelijk werken en leren en geef ik je de gebruiksaanwijzing van je brein.  Hoe werk en leer je slimmer in plaats van harder. De trainingen zijn geschikt voor iedereen die gebruik wil maken van zijn of haar volledige breincapaciteit.

nl.linkedin.com/in/peterlaroi/

Referenties:

Als congresontwikkelaar van Medilex Onderwijs werk ik geregeld samen met Peter la Roi. Peter is een prettige persoon om mee samen te werken. Hij heeft veel kennis van zaken, is gepassioneerd over zijn vak en heeft een rustige persoonlijkheid. Zijn bijdragen aan onze congressen zijn duidelijk, toegankelijk en enthousiast gebracht. Zijn lezingen bevatten een mooie combinatie van theorie en praktijk waardoor de informatie direct toepasbaar is. Doordat hij zelf ook nog voor de klas staat, kan hij veel uit eigen ervaring spreken en recente praktijkvoorbeelden gebruiken. Dit maakt zijn lezing voor onze deelnemers waardevol en herkenbaar.

– Suzanne Agterberg, Congresontwikkelaar Medilex Onderwijs.

“Peter is een trainer die op zijn eigen directe wijze een hele leuke en informatieve invulling geeft aan zijn trainingen. Je komt bijzondere dingen te weten, die zo simpel en zo logisch lijken. Ons brein zit vol geheimen en Peter kan je op weg helpen om het iets slimmer te gebruiken! “

– Arnold Bouman, STORM Financial Recruitment-

Peter heb ik leren kennen als trainer bij BrainStudio. Ik heb echt genoten van deze training en van de wijze waarop Peter deze gegeven heeft. Veel eye-openers, voorbeelden en praktische tips. Peter is echt “brain minded” hij verbaast je keer op keer met (heel veel) parate kennis. Kortom een echte aanrader voor een ieder die wil mindmappen en zijn leessnelheid flink wil verhogen

– Haico Eggengoor, Co-founder Suits and ties | Sr. JV-Manager | Schoonmaakspecialist | Hago Zorg | Vebego | Martini ziekenhuis | UMCG –

Peter heeft voor Stimuland een zeer interessante braintraining verzorgd. Collega’s passen bijvoorbeeld mindmapping op geheel eigen wijze toe bij bijvoorbeeld projectontwerp of het voorbereiden van een bijeenkomst of een speech. Peter is ons een prettig, inspirerende en professionele coach gebleken, punctueel met een goede kennis van zaken.
– Bart Jaspers-Faijer, wethouder Staphorst, directeur Stimuland –